Почетна / Избор на Уредникот / Автобуси ваму, таму, атобуси напред назад, лево десно!!!

Автобуси ваму, таму, атобуси напред назад, лево десно!!!

Шоферите да се кабил автобусот ќе го пикнат и ќе го паркираат дома во своите домови.Автобус е ова не е играчка, па пикни го кај сакаш, ама нашиве јуначишта шоферишта, автобусите ги пикаат секаде.Ги пикаат по тротоари по зелени површини, оти никој не ги казнува.Да има казни не ќе го прават тоа што го прават.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *