Почетна / Избор на Уредникот / Агенцијата и ја одзеде дозволата на ТВ Ирис.

Агенцијата и ја одзеде дозволата на ТВ Ирис.

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, и ја одзеде дозволата за емитување на ТВ Ирис.

Причина неплатена фактура 235.105 денари  годишен надоместок за телевизиско емитување.

На телевизијата и останува на оваа одлука која е конечна да се жали до надлежните судови.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *