Почетна / Црна хроника / Алкохол, дроги и зависност од мобилни, причини за сообраќајки

Алкохол, дроги и зависност од мобилни, причини за сообраќајки

Нема деноноќие во Штип да не се случаат сообраќајни незгоди.Причините многу познати, возење под дејство на алкохол, под дејство на опијати, или под дејство на мобилен телефон.Пред некоја вечер штипската сообраќајна полиција успеа да улови триесетина возачи кои возеле под дејство на алкохол.Тешко се востановува на лице место дали некој е под дејство на дрога, но затоа лесно се воочува возењето под дејство на мобилен телефон.Непознато е колку од лицата кои биле под дејство на мобилен се фатени и глобени.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Излетување кај новиот мост.

За време на празничниот викенд неодговорен возач , во чудна состојба и под врелината на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *