Почетна / Балкан / Ангажирала и платила убиец за 1.600 евра да го убие мажот и‘

Ангажирала и платила убиец за 1.600 евра да го убие мажот и‘

Во Сента е уапсена Татјана Б. бидејќи за 1.600 евра ангажирала човек да ѝ го убие сопругот.

Осомничената сè детално испланирала.

Планирала да ја остави вратата од куќата отклучена и му предложила на потенцијалниот убиец во текот на ноќта да влезе во куќата и во спалната да го убие нејзиниот сопруг, нејзе да ја претепа и да расфрла предмети низ куќата.

Уапсена е при новото примопредавање кога на потенцијалниот убиец му дала уште 80 евра.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Отпатува“ – Милан Лане Гутовиќ, алијас Шојиќ.

По краткотрајно боледување , овој свет го напушти и отпатува со својата “бела лаѓа“ познатиот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *