Почетна / Избор на Уредникот / Андон Андонов го наградија учесниците.

Андон Андонов го наградија учесниците.

Младиот и талентиран изведувач Андон Андонов, учествуваше на 15-от меѓународен фестивал на песни за деца “Мајски цвет“ –Тузла, Босна и Херцеговина.Андон таму настапи како претставник на Фестивалот на песни за деца “Распеани срца“, како единствен претставник од Македонија.Извонредно ја отпеа песната со наслов “Дојран виа Тузла“.Неговиот настап не помина незабележано, учесниците на Фестивалот му ја доделија и тоа од срце наградата за најсупешен изведувач според нив.Минатата година Андон учествуваше на друг меѓународен фестивал и оттаму се врати со награда.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *