Почетна / Македонија / Антифашизам и Европа

Антифашизам и Европа

Денеска,  по повод 9 мај, Денот на европа и Денот на победата над фашизмот, претставници од локалната самоуправа Армијата на Република Сеерна Македонија, положија цвеќе пред спомен бистата на командантот на НОВ и ПОМ, генерал Михаило Апостолски.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *