Априлага

Први април, ден на лагата, и шегата.Во сите градинки и основни училишта се славеше први април.

Маски од доктори до космонаути.Беа избрани најдобрите маски со костими, но не и најдобрата и највистинитата лага.Лагите им беа оставени на повозрасните особено тие што се во политиката.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Започнува “Астибо џез фестивал“

Во организација на Дом на млади , утре и задутре ќе се одржи ревијата на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *