Почетна / Избор на Уредникот / Арамијата вика:Држете го крадецот.

Арамијата вика:Држете го крадецот.

Арамијата на арамијата во истовреме велат , Аха, те фанаме те.Е што фативте, како шетаме низ државата.Најдете ли ни пари.Не, Е па ај со здравје.Оваа наша држава и нашиот систем ниту еднаш голем тежок, дебел бизнис-политичко-финансиски криминалец не го фати инфлагранти,Односно на лице место.Се Ѝ беше и останува лов во матно.а кога се лови во матно не знаете кој акула кого ќе изеде.Но за да се исчисти арамилакот во државава, треба механизам за корумпирани политичари, судии , обвинители и слично.Најдобар систем без многу мислења и што беа размислување треба да се прифати е кинескиот.Па да видиме тогаш чија мајка црна волна ќе преде.

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *