Почетна / Избор на Уредникот / АСМ брише,централниот не пишуе, бришење.

АСМ брише,централниот не пишуе, бришење.

Отсекогаш функционирањето на правниот поредок во оваа држава бил проблем.Не бил туке и денес е проблем.

Непочитување на одлуки на институции, една со друга, за инвивидуалните пристапи и да не говориме.

Пред една недела Агенцијата за спорт и млади ги поништи регистрационите решенија  на Општински фудбалски сојузи, мешу кои и Штип.За жал ова решение на Агенцијата за спорт и млади во Штип има задача како тоалетна хартија.Сеуште функционира сметката на општинскиот фудбалски сојуз, сеуште се старите потписници, се влечат какви такви пари и слично.Централниот регистер како и во редица други случаи станува политичка , на не административно-статистичка инситуција со право на регистрирање на фирми и здруженија и нивно бришење од регистерот.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *