Почетна / Спорт / Балкански куп во кик бокс

Балкански куп во кик бокс

Од 22 до 24 март, во Тешан, БИХ ќе се одржи БАЛКАНСКИОТ КУП . Ќе учествуваат тројца кик боксери на Гладијатор од Штип, под раководството на тренерот Шенол Асанов. Во БИХ Ќе патуваат Никола НАЦЕВ, постар кадет, во категоријата 69 килограми, Мартин Манев , постар кадет во категоријата 63 и Мила Георгиева, помлад кадет, 46 КГР. Тројцата ќе настапат во по две категории киик лајк и лајт контак. на БАЛКАНСКИОТ КУП ќе учествуваат кик боксери од БИХ, Србија, Хрватска, Црна Гора,, Бугарија, Романија, Албанија, Македонија, Грција, како и други држави од Полска , Авсрија и Израел

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Бронзен медал за Никола Нацев

Кик боксерот на штипскиот клуб “Гладијатор“, Никола Нацев, и од штотуку завршеното балканско првенство се …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *