Почетна / Бизнис / Банките, рудниците и фирми без вработени межу 50-те најдобри.

Банките, рудниците и фирми без вработени межу 50-те најдобри.

Во топ 10 на најпрофитабилни фирми според порталот “Фактор“ се трите најголеми по капитал, банки во Македонија.Тоа се “најхуманитарните“ организации во Источна Каледонија.Некогаш во СФРЈ на целата нејзина територија немаше повеќе од 10 банки.Сега само во Штип ги има дваесетина.Во името на хуманоста.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *