Радио Штип
Избор на Уредникот Македонија

Безбедноста е во парите, а не во безбедноста

Aвтомото сојузот на Македонија информира дека автопатот Миладиновци – Штип, секција Миладиновци – Кадрифаково и Кадрифаково – Миладиновци не е пуштен за сообраќај. Во моментов на автопатот се вршат проверки од безбедносен карактер, поради што оттаму апелираат до сите возачи да не го користат автопатот.Надлежните велат дека е затворен од безбедносни причини.Но, вистината е во парите.Откако беше пуштен во пробно возење автодрумот, рапидно опаднаа парите на патарините од Велес до Скопје. Безбедноста е во парите, а не во безбедноста.

.

Слични Новости

ДПМНЕ бара бајач од уплав, за СДСМ да излезе на избори

trajce jovanov

А,молчењето нели беше злато

trajce jovanov

Исар сака мирно ,со вода полно лето.

trajce jovanov

Leave a Comment