Почетна / Избор на Уредникот / Бившите им се одмаздуваат на граѓаните

Бившите им се одмаздуваат на граѓаните

Хепатитот  некој свесно и тоа политички се обиде  да го создаде и одвнатре да го разјадува македонското здравство.

Откако одговорно се преземени сите превентивни активности, и се консултирани други експерти во разни области, нефоцијално станува збор не за недоговорно работење на медицински лица, туку за криминални дејанија со политичка мотивација.Бившите не бираат средства  да ги уништат граѓаните.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *