Почетна / Избор на Уредникот / Богати сништа, сиромашно јаве

Богати сништа, сиромашно јаве

Тоа по што мечтаеме, подоцна го прикажуваме како реалност. Кога сонот за богат живот за богатства и јавето ќе се помошааат добиват 950 килограми злато пронајдено на делница на новиот пат Штип – Кочани.

Никој не го видел, нема ниту еден опиплив доказ, ама приказни се плетат на големо.Барем на сон да се биде богат,ако неможе на јаве.Ова е втор случај така на поголема фикција за пронајдено злато.Пред едно триесет години беше Суво Грло, сега е оваа Уларци-Жиганци.Ниту тогаш се расчисти најдено е или не, ниту пак сега..Нема злато има мечта.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *