Почетна / Спорт / Бојкотбрејкери во Трета фудбалска лига.

Бојкотбрејкери во Трета фудбалска лига.

Очигледно, кај нас во спортот се е возможно. Слично како и во политиката.. Се менуваат ставовите преку ноќ, ако имаат само мала заштита од некоого . Додека едни продолжуваат да бараат промени во фудбалот , правда, другите се вртат на страна , гледајќи дека институциите не се заинтаресирани за промени.. Поединци преку ноќ ги сменија ставовите. Сега мислат поинаку, по нив сега „нема“ криминал, досегашното раководство е „чесно “и нема потреба од промени.
„Така е, поединци ги променија ставовите. Само ние (Кежовица) и Лозово останавме на „своето“. Дури и човекот од Свети Николе кој беше најгласен и излегуваше не ТВ. се премисли. ..“- вели Драган Митов.
Се играле некои средби. Но, ако не играат Кежовица и Лозово, тогаш кој може да признае такво првенство со 6 екипи? Сепак, да почекаме како во идниот период ќе се развиваат работите.Лесно не се предаваат функциите. Така е тоа кога личните интереси се пред општествените и кога луѓето задолжени да ги гонат девијантните појави се кријат. ..

ШТИПСКИ АСОВИ

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Бронзен медал за Никола Нацев

Кик боксерот на штипскиот клуб “Гладијатор“, Никола Нацев, и од штотуку завршеното балканско првенство се …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *