Почетна / Спорт / Брегалница се поднови 500 столчиња за трибините

Брегалница се поднови 500 столчиња за трибините

Градскиот стадион во Штип е подновен со нови 500 столчиња, кои според информациите е донација од ФФМ. Наскоро треба да пристигне и нова донација од 500 столчиња од ФФМ.
Овие столчиња нема да ги задоволат потребите на новата трибина, која, како што ни изјави Емил Тодев, извршен директор, трибината ќе се гради идната година. и ќе има поголем капацитет од илјада столчиња Овие столчињата ќе се чуваат токму за таа трибина.Значи, идната година се очекува изградба нова трибина од кај реката Брегалница.

Штипски асови

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Злато и бронза на “Гладијаторот“ Никола Нацев

Во Србија се одржа меѓународниот турнир Трофеј Белград. Учествуваа репрезентации од екс југословенските простори. Континуитетот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *