Почетна / Избор на Уредникот / Бројот на заболени од Ковид 19 во Штип-17+2

Бројот на заболени од Ковид 19 во Штип-17+2

Вкупниот број на заболени од Ковид 19 , а кои работеле во “Ти Стајл“ е 17 плус 2 по други основи.Штипскиот случај покажува дека несериозноста и неодговорноста скапо се плаќа.Штета е што таа удира по тие што се на најдолното скалило во општествената хиерархија.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *