Почетна / Македонија / Владеење на право, само преку образование.

Владеење на право, само преку образование.

Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ во  Штип на  денеска беше организатор на  Симпозиум со наслов „Мрежата за демократија и владеење на право преку образование “.На симпозиумот ќе присуствуваат деканот на Правниот факултет, директорите и професори од средните училишта од Источна и Југоисточна Македонија и претставници на Министерството за образование и наука и Бирото за развој на образованието.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *