Почетна / Избор на Уредникот / Во ритамот на животот во Angels cafe` со “Brass Brothers”

Во ритамот на животот во Angels cafe` со “Brass Brothers”

Како бргу минуваат деновите, кога за секој ден имате назнака и тоа квалитетна.

Назнаката е Опенинг фиеста“ на Енџелс кафе.

Претпоследен ден, а вечерва вистинска атракција.ГостуваатБрас Брадерс од Битола.

Тоа е дувачки квартет засилен со ди џеј.Дувачкиот дел го прават Труба, алт и баритон саксофон и тромбон.Во Македонија жарат и палат по дискотеки, вечерва од 21 часот еве ги на местото на убавите нешта “Енџелс кафе“.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *