Почетна / Балкан / Во “Слободна Далмација“ има бомба.

Во “Слободна Далмација“ има бомба.

Поради дојава за поставена бомба, евакуирана е зградата на „Слободна Далмација“.

Евакуацијата е извршена околу 12 часот откако непознато машко лице пријавило на редакциски телефон дека е поставена експлозивна направа во објектот, поради што полицијата била повикана.

Полицијата се наоѓа во зградата и врши претрес, јавија хрватски медиуми.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Отпатува“ – Милан Лане Гутовиќ, алијас Шојиќ.

По краткотрајно боледување , овој свет го напушти и отпатува со својата “бела лаѓа“ познатиот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *