Почетна / Избор на Уредникот / Дали Брегалница е за капење или е забранета?????

Дали Брегалница е за капење или е забранета?????

И покрај тоа што вчера  од пладне и денес  Господ ја вклучи климата и не ‘разлади, некои ептен, коритото на реката Брегалница и натаму деца ја користат за капење.Дефинитивно надлежните  не сакаат да си ја завршат работата.

Да стават знаци за предупредување дека тоа што им изгледа вода не е вода и дека во него не е препорачливо капење.

Можат да сторат и друго, и пак да постават табли  на кои ќе пишува дека е забратено капењето во коритото на Брегалница

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *