Радио Штип
Занимливости

“Дарк лав“ нова премиера на “Репетициона 04“

“Дарк лав“ е новата премиерна изведба на младите средношколско срудентски ентузијасти спплотен во проектот Репетициона 04.Претставата е работена според текст на американскиот автор Леонард Герш. Приказната за младо слепо момче, кое се исселува од домот на својата егоистична мајка, и напорите, наспроти хендикепот како пречка, да се вклопи во обичното катадневие, со помош на неговата енергична млада сосетка.Во претставата играат: Соња Пилатова, Ана Марковска Борче Манев и Јаков Трајанов

Слични Новости

Руска тајна:Жените во униформа

trajce jovanov

“Фолк фест – Валандово 2019„- конкурс

trajce jovanov

Е, тоа е градоначалник

trajce jovanov

Leave a Comment