Почетна / Избор на Уредникот / Да имаше табли за предупредување.

Да имаше табли за предупредување.

Да имаше предупредувачки табли покрај коритото на Брегалница, човекот што го најдоа мртов, можеби немаше да влезе во Брегалница да се разлади, и таму да го оконча животот.

И вчера, а и денес пак поради врелината, деузина дечиња беа во течните смеси, за кои не се знае дали содржат вода.

Се капеа со восклици на радост ,што се разладуваат, без да мислат на последиците до хемијата што им ја допира и и влијае на кожата и на целиот организам.

Надлежните и денеска се сончаа покрај морските брегови.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *