Почетна / Македонија / Ден на здравјето

Ден на здравјето

Клиничката болница Штип со свечена седница го одбележа 7-ми април Светскиот ден на здравствените работници.Потсетено е на резултатите од давањето на здравствени услуги, како и на плановите на клиничката  болница за натаму.На заслужни поединци им беа врачени награди и признанија.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *