Радио Штип
Црна хроника

Дете видело апчиња од мајка му и ги испило

Двегодишно дете од Куманово се затруло со таблети на неговата мајка.

Вработени во медицинскиот центар Куманово во попладневните часови на 6 март во полиција пријавиле дека кај нив е донесено двегодишно дете затруено од таблети.

Неговата мајка во болницата објаснила дека детето испило неколку таблети кои таа ги користела.

Слични Новости

Сајбер насилството врз жените ќе биде кривично дело

trajce jovanov

Нови транзитни мигранти фатени во Македонија

trajce jovanov

Возачите како и младите, сообраќајно се неписмени

trajce jovanov

Leave a Comment