Почетна / Црна хроника / Де, кој не носи маска!!!

Де, кој не носи маска!!!

Во текот на изминатото деноноќие СВР Штип, по однос на мерката за неносење лична заштита на лице, регистрирашее 27 прекршоци.

 

 

 

ПС од ОН – БЕРОВО 2
ПС од ОН – ВИНИЦА 2
ПС од ОН – ДЕЛЧЕВО 0
ПС од ОН – КОЧАНИ 4
ПС од ОН – ПРОБИШТИП 1
ПС од ОН – СВЕТИ НИКОЛЕ 2
ПС од ОН – ШТИП 16

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Полициски бележник

Во текот на изминатото деноноќие, според статистиката на МВР, за периодот  (02/03.02.2021) на ниво на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *