Почетна / Бизнис / Должници на државата од Штип

Должници на државата од Штип

Управата за јавни приходи ја објави најновата листа на должници кон државата.Винтеск Доел од Штип на државата по разни основи и должи 12.485.670.Од физичките лица најмногу должат Тони и розета моневски кои заедно немаат платено персонален данок од доход во вкупна висина 5.502.637 денари.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *