Почетна / Избор на Уредникот / Донации како ковид мизерни.

Донации како ковид мизерни.

735.765 денари  добила општината донации од десетина штипски фирми.Најмногу пари донирала фирмата “Коле Транс“ дури 186.000 денари во изведбата на пунктовите за дезинфекција на возилата..Зарем штип има само десет фирми.Зарем Штип спадна на ова дереџе, од некогашен град на солидарноста во сегашен град на себичноста и раскалашаноста.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *