Почетна / Македонија / Државната изборна комисија немала време.

Државната изборна комисија немала време.

Државната изборна комисија тврди дека немало достатно време да ги завршат сите активности за да имало успешни избори.Немало време, а што работеа досега, додека ревносно земаа дебели плати за тоа што во времето на работа не сработија ништо.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *