Почетна / Занимливости / “Ежот“ во Дом на млади

“Ежот“ во Дом на млади

“Го силувавме ежот“ е сатирична претстава за апсурдното владеење на еден современ режим во рамките на демократско општество, раскажано преку љубовна приказна помеѓу млад новинар и проститутка. Оваа старична престава на 232-ти февруари ќе биде одиграна во Дом на млади.
Автор: Марјан Анѓеловски
Играат:
Јасмин Рамани, Петра Ивановска, Марјан Анѓеловски, Ристе Мицевски, Огнен Велевски, Ивана Стамевска, Сара Николовска, Елена Ѓорѓевска и Александар Јовановски

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Започнува “Астибо џез фестивал“

Во организација на Дом на млади , утре и задутре ќе се одржи ревијата на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *