Радио Штип
Занимливости

Животот, тема за предавања

“Блез Паскал и прашањето за смислата на  животот“,“Најубавата приказна на сите времиња“ и “Позитивна трансформација на животот“.Тоа се три теми и три предавања што ќе се случат во малата сала на општината овој викенд почнувајќи од денес од 19 часот.На овие теми пред заинтересираните ќе говори М-р Павле Руниќ, а организатор на предавањата е Здружението на граѓани Поглед кон вистината и Христијанско адвентистичката црква.

Слични Новости

Мајмуни од ЗОО организираа, организирано бегство

trajce jovanov

Зимата завршува.Мечките се будат од зимски сон

trajce jovanov

Шенки не јаде дренки, но затоа има гаќи од 188 евра

trajce jovanov

Leave a Comment