Почетна / Избор на Уредникот / Живот со Ковид 19

Живот со Ковид 19

Полицискиот час стивнува .Пензионерите добија време за талкање,Работничките во текстилството и другите добија време да завршат некакви планирани задачи до 19 часот.Маски задолжително онаму каде што растојанието е помало од 2 метри.Попуштањето на стегата Ковид 19 не значи опуштање, туку уште поголемо внимание и претпазливост во борбата со него.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *