Заврши ШКЛ

Заврши Штипско културно лето, реализирано во услови на Ковид 19.Објективно во такви услови , и ова е многу.Литература, театар, музика џез поп, прогресивна, сликарство.Сите уметности со по некоја програмска содржина.Секако и буџетот скромен за поголеми проекти, но и прикажаното и презентираното беше со сенс одбрано.Честитки за реализаторот Дом на млади.Реализаторот се потруди сите програмски содржини да ги емитува директно преку социјалните мрежи но и да ги архивира, работа која е во контекст со времето во кое живееме.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

300 милиони долари е “дебела“ Парис Хилтон

Парис Хилтон е најпозната како наследничка на прочуениот луксузен ланец на хотели Хилтон, кој ‘тежи’ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *