Почетна / Избор на Уредникот / Започна новата академска година

Започна новата академска година

Започна новата академска година на Универзитетот “Гоце Делчев“ .На свеченоста по тој побод говреа најдобрите студенти и ректорот на Универзитетот Блажо Боев, кој и посака добредојде на сите новозапишани студенти, искажувајќи желби да ги завршат студиите по можност со голем успех.По повод почетокот на новата академска година во Уметничката галерија Безистен е отворена изложба на дела од студенти на Ликовната академија при Универзитетот “Гоце Делчев“

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *