Почетна / Избор на Уредникот / Започнува новата “Angels cafe`“ – ера.

Започнува новата “Angels cafe`“ – ера.

По 4 години пауза, конечно вратите на Angels cafe` ќе бидат ширум отворени за сите љубители на убавите нешта.

Локацијата е комплетно преуредена, во уште помодерен и технолошки подготвен објект за сите предизвици во презентацијатана убавите нешта.

Tокму поради новиот изглед, новиот амбиент и новите светлосни и аудио технологии, не е можно да се организира манифестација од типот на Summer beach festival.

Затоа менаџментот предводен од Роберт Димитров – Роби  се определи за организирање на Summer best festival.

Тоа е манифестација која ќе се одвива 7 дена и истата ќе започне на денот на свеченоста на отворањето на Angels café,28-мми август.

20 изведувачи, распоредени во 7 дена. Домашни и странски ДЈ-и како и неколку интересни бендови со жива свирка.

Во петок, сабота и недела работното време ќе биде до 3 часот, а останатите денови до 1 по полноќ.

Комплетно нова димензија на Angels cafe, но со старата,и тоа одлична навика да се мисли и слисли секој детал, особено кога станува дел за безбедноста на присутните.

За малолетниците вечерните забави се забранети.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *