Почетна / Избор на Уредникот / За добри арамии, нема лош плен.

За добри арамии, нема лош плен.

Нема лош плен за добри арамии.Сопствениците на угостителски објекти, се пожалија дека непознати арамии им ги крадат гајбите во кои се наоѓаат стаклени шишиња, од пијалоци.

Причина за новите ориентации на арамиите е наводната цена на гајба полна со шишиња, а таа е 500 денари од парче.Барем такви се сознанијата за мотивацијата на крадците.

Навечер или рано на сабајле кога кафеаните, пицериите и други се затворени, кајбите се бришан простор за арамиите, кои доаѓаат со моторни возила, се разбира нерегистрирани, слободно товараат и носат во непознат правец.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *