Почетна / Бизнис / Зеле пари, ама не им ги дале на работниците

Зеле пари, ама не им ги дале на работниците

NISA-SAN D.O.O.E.L. е конфекциија од Штип, која се најде на листата од 179 фирми кои добиле финансиска помош од државата .добиле пари ама не ги дале на работниците, така е и со оваа штипска конфекција.Ако помине помине, ако не глобата нема да ги одмине.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *