Почетна / Избор на Уредникот / “Иво Лола Рибар “ блокирана од циции автомобили.

“Иво Лола Рибар “ блокирана од циции автомобили.

И покрај градењето на паркинг платформи во Штип , проблемот со паркирањето не е решен, особено по улиците каде не се наплаќа паркирање  и тоа во центарот на градот.Таква е улицата Иво Лола Рибар каде се паркираат автомобили и други транспортни возила дури и во дворовите на станарите.Луѓето се жалат дека неможат да излезат од дома, бидејќи возила паркирани пред нивните порти и под нивните прозорци.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *