Почетна / Избор на Уредникот / Избори кои водат кон Status Quo!!!

Избори кои водат кон Status Quo!!!

Започна кампањата за вонредните градоначалнички избори во Штип.Дел од кандидатите имаа реален програмски пресек, а некои богами и претераа.Претераа со својата понуда дека од Штип ќе направат Катар на пример, заради урбанистичките предности.со оглед на фактот дека градоначалникот што ќе биде избран сега ќе има ограничен мандат до летото, тешко е дека нешто радикално ќе измени, освен ако не бркне во рационализација на администрацијата, што навистина е тешко да се верува.Затоа и по овие избори состојбата ќе биде Status Quo.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *