Почетна / Црна хроника / Излетување кај новиот мост.
OSIJEK, 31. 05. 2005, SRUŠENI RASVIJETNI STUP U NALETU VIJETRA NA UGLU TRPIMIROVE I VUKOVARSKE.. snimio GOJKO MITIÆ ------ 2 st color crna kronika

Излетување кај новиот мост.

За време на празничниот викенд неодговорен возач , во чудна состојба и под врелината на усвитеното сонце, го промаши коловозот и не влезе во новиот мост на Брегалница, туку излета од коловозот и урниса една висока канделабра.Велат очевидците дека на возачот не му било ништо.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Полициски нотес

На 29/30.0.7.2021 во периодот од 21.00 до 02.00 часот на подрачјето на СВР Штип полициски …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *