Почетна / Бизнис / Исплата на паричната помош за естрадните уметници

Исплата на паричната помош за естрадните уметници

Здружението на естрадните уметници по одржаната средба со претставници на владата ги известува естрадните работници дека очекуваните средства од државата како финансиска помош за естрадните уметници се веќе пуштени и би требало денес да ги имате на вашите сметки.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *