Почетна / Занимливости / И старо и млади ја одбележува пролетта

И старо и млади ја одбележува пролетта

Денеска во чест на денот на пролетта во сите училишта беа организирани само два часа во кои учениците на свој начин низ ликовни творби ја чувствуваат пролетта.

Во одбележувањето на Денот на пролетта, денеска се вклучија и некогашните акцијаши учесници на младинската работна акција “Плачковица“.Тие  денеска делуваа со свој труд во општина Карбинци.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Започнува “Астибо џез фестивал“

Во организација на Дом на млади , утре и задутре ќе се одржи ревијата на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *