Почетна / Инфо / Калапетровци ем без пат, ем без вода

Калапетровци ем без пат, ем без вода

Жителите на село Калапетровци општина Штип, и се лути на општината поради нејзини незавршени  обврски.Жителите бараат ургентно испраќање на багер да го санира пристапниот пат, со цел селаните слободно да се движат и да се снабдуваат со потребни намирници.Жителите воедно бараат да и се реши и проблемот со недостаток на вода за пиење.

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *