Почетна / Избор на Уредникот / Клиничка ветува подобар статус на Физикална терапија

Клиничка ветува подобар статус на Физикална терапија

По 5 години, зградата на Физикалната терапија во Штип, повторно е сопственост на Клиничката болница. Ова е одлука донесена на последната Владина седница со која, Физикалната терапија  пак се враќа  на управување на  Болницата. Сопственичкиот спор, сепак, не дозволуваше Болницата овде да интервенира, а во меѓувреме, нештата се влошуваа.Колку ќе чини реконструкцијата на ентериерот и екстериерот на зградата, каде е сместена физикалната терапија засега не е познато.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *