Почетна / Избор на Уредникот / Ковид бизнис сектор

Ковид бизнис сектор

Со најновите мерки против ширењето на ковид 19 власта покажа дека нема решение за пандемијата.Задолжителното носење на макси на отворено секако не е решението, да беше решени до сега ќе беше применето.На отворено мора да се носи маска , на затворено не, мислиме на кафеани , таму ќе се рефреширате со воздух.Ако сакате на отворено да не носите маска трчајте или возете велосипед,така велат прописите-спортувајте.Никако дома не примајте гости , макар и за радост, радоста препуштете им ја на други, кои и досега со своите дејанија придонесуваа за зголемување на бројот на носители на вирусот.

.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *