Почетна / Инфо / Ковид дисциплина

Ковид дисциплина

СВР  Штип по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрираше  вкупно 12 прекршоци:

 

ПС од ОН – БЕРОВО 0
ПС од ОН – ВИНИЦА 0
ПС од ОН – ДЕЛЧЕВО 2
ПС од ОН – КОЧАНИ 8
ПС од ОН – ПРОБИШТИП 1
ПС од ОН – СВЕТИ НИКОЛЕ 0
ПС од ОН – ШТИП 1

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *