Радио Штип
Избор на Уредникот Македонија

Кока кола пијат сите, јас сум претседател за сите. Кој друг ако не Амди Бајрам

Централниот одбор на Сојузот на ромите на вчерашната седница донел одлука да го кандидира својот лидер, Амди Бајрам, за претседател. Бајрам вели дека ќе мора да ја прифати одлуката на партијата и да влезе во трката за претседател на државата.

– Се кандидирам за да победам, а дали ќе победам ќе каже народот. Јас само можам да кажам дека Кока Колата ја пијат сите граѓани. – рече тој

 

Слични Новости

Македонија-Бугарија царини нула.

trajce jovanov

Шенки не јаде дренки, но затоа има гаќи од 188 евра

trajce jovanov

Манчевски секогаш со награди за негови филмови

trajce jovanov

Leave a Comment