Почетна / Избор на Уредникот / Колатералци -текстилци

Колатералци -текстилци

Откако фати коронката, текстилните работници постојано предупредуваат на непочитување на пропишаните мерки за заштита од болештијава.Возење во автобус како во конзерва сардини, растојани во погоните нема.Се работи повеќе часови дури и без пауза во простор кој не се вентилира.Но, џабе им е на конфекциските работници, нивниот глас нема домет до надлежните.Надлежните молчат, не излегуваат со потребните податоци, колку контроли направиле, што констатирале и што презеле.Е, па ќе има корона.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *