Почетна / Избор на Уредникот / Копач “копаше“ за ЕВН

Копач “копаше“ за ЕВН

Претседателот на европската Енергетската заедница со седиште во Виена, Јанез Копач е во Македонија, и кажа дека цената на струјата не треба да се политизира, но Владата да нашла решенија за амортизација на ценовниот удар предизвикан од новата цена на струјата.Само посебе доажањето на Копач во Македонија, е доказ дека цената на струјата неоправдано е повисока.тоа што сега алхомичарите на чело со Бислимовски се обидуваат да прикажат зголемени трошоци  е врлање песок в очи.Ако сакаат да ги намалат трошоците, нека ги напалат платите односно да ги сообразат со реалниот свет, каде сто денари не се фишек семки, да ги намалт дивидиндите и да земаат к-15 колку сите работници што земаат, а не 500 евра за К-15.И затоа воопшто не изненадува што синоќа и утринава во тетово беа запалени возила на ЕВН

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *