Почетна / Македонија / Која амбасадор на ОБСЕ во посета на Штип

Која амбасадор на ОБСЕ во посета на Штип

Организациијата за безбедност и соработка или ОБСЕ денеска во Штип го испрати амбасадорот  Клеменс Која.Амбасадорот Клеменс водеше разговори со градоначалникот бочварски околу можната партиципација на Штип во новите проекти  за развој на Штип.ОБСЕ за Источна Македонија има фонд за проекти од околу 500.000 евра.Амбасадорот Која се сретна и со Блажо Боев, ректор на УГД.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *